Ами това ми говори само че войската ми ще мре :(
Ами това ми говори само че войската ми ще мре :(
не е задължително просто ще трябва от друг град да пращаш жито за да не нулираш хамбара
... но няма да мога да строя сгради и ъпгрейди ... :(
споко ще можеш :D
imam vapros4e otnosno stolicata
na koe nivo trqbva da e zamaka za da stane grada stolica :?:
Нивото на двореца няма значение за възможността да направиш града столица.
Talent hits a target no one else can hit. Genius hits a target no one else can see.
aaaaaaa
kak se pravi togava :?:
az pone ne znam kak stava
razqsnete mi MOLq :cry:
като кликнеш на двореца и ти се показва "Направете този град Ваша столица" кликваш върху него и после те предупреждава "Ако направите този град Ваша столица, предишната столица ще изгуби всички ресурни полета над 10то ниво и Зидарската гилдия, ако е постоена." и ти иска да потвърдиш,чрез твоята парола...
Елементарно е![]()
problema e 4e kato klikna na dvoreca nqma vaprosniq nadpis qvno propuskam ne6to
vaprosa e kakvo :?:
ne6to s nivata na dvoreca ili razvitieto
vse nqkakvi usloviq ima :?:
Имаш само 1 град тогава и той ти е столица по подразбиране. :lol:
aha
mersi za otgovora uspokoi me
:)
Здравейте значи интересува ме кои са топ 3 сгради които са най-ефективни в отношение култура която носят/ресурсите които искат или направо ако е друг начина за най-бързо трупане на култура кой е той?
Един от най - мощните КП генератори е двореца.Бързо можеш да вдигаш КП като направиш празненство в кметството си.За повече информация:
www.help.travian.com
Отговорите ми ВИНАГИ съдържат неточности.
не питах за прост отговор брато а двореца не съм убеден че е от най добрите да не кажа че е лош даже. пример > Sum 88955 64250 74135 39530 - 153CP - посолство
19лвл дворец дава 160 и иска 3 пъти повече ресурси ако не и повече. въпроса ми беше към хора които са играли отдавна и имат практически поглед върху нещата.
Защо да прекалявам?Казах го колкото мога по - просто.А що се отнася до това за КП, то така или иначе ще му се наложи да го построи, така че цената не е важна.И двореца дава почти 200 КП..На 20 ниво.
Казах ЕДИН от най - мощните, не най - мощния.
Главна сграда и пазарПървоначално Добавил cybera
![]()
柳無情
Героя ми има 20% бонус атака, затова скача в битка с 2та крака
s1.bg 16 завладени града
s2.bg 1 завладян град
[quote][И двореца дава почти 200 КП..На 20 ниво.
/quote]