Страница 4 от 35 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследнаПоследна
Показване на резултати 61 до 80 от 692

Тема: Култура, Администратори, Заселници,Дворец/Резиденция,Столица

  1. #61
    Легионер
    Регистриран на
    юли 2007
    Местонахождение
    ХАСКОВО, БЪЛГАРИЯ
    Мнения
    27

    По подразбиране

    Колко точки на културно развитие са нужни за да се основе 6-ти град ?

    П.П.
    Съжелявам че влизам от акаунта на френда ама ме беше мързел да си напрая рег.
    Най - якият форум ! ! ! ---> http://jackitko.lifeme.net/index.htm

  2. #62
    Преторианец
    Регистриран на
    ноември 2007
    Местонахождение
    Balkan
    Мнения
    92

    По подразбиране

    http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=532

    Цифрите са си арабски, а пък и в днешно време всеки трябва да знае английски.
    В твоя случай ти трябват 65 000 точки.
    Отговорите ми ВИНАГИ съдържат неточности.

  3. #63
    Заселник
    Регистриран на
    ноември 2007
    Мнения
    7

    По подразбиране

    Е па кажете ми как да превзема град като имам трениран вожД?

  4. #64
    Легионер
    Регистриран на
    юли 2007
    Местонахождение
    ХАСКОВО, БЪЛГАРИЯ
    Мнения
    27

    По подразбиране

    Трябва да разрушиш с катапулти резиденцията / двореца а за най сигурно и градската стена и тогава го пращаш на нападение с армия ако не искаш да го убият.
    Най - якият форум ! ! ! ---> http://jackitko.lifeme.net/index.htm

  5. #65
    Легионер
    Регистриран на
    юли 2007
    Местонахождение
    ХАСКОВО, БЪЛГАРИЯ
    Мнения
    27

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил Sezam
    http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=532

    Цифрите са си арабски, а пък и в днешно време всеки трябва да знае английски.
    В твоя случай ти трябват 65 000 точки.
    Бл за отговора. :D :)
    Най - якият форум ! ! ! ---> http://jackitko.lifeme.net/index.htm

  6. #66
    Заселник
    Регистриран на
    ноември 2007
    Мнения
    7

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил JACK2100
    Трябва да разрушиш с катапулти резиденцията / двореца а за най сигурно и градската стена и тогава го пращаш на нападение с армия ако не искаш да го убият.
    Не се получава ... не ми пишпе да му е паднало лоялноста или нещо такова ...

  7. #67
    Преторианец
    Регистриран на
    ноември 2007
    Местонахождение
    Balkan
    Мнения
    92

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил danmama
    админа трябва да посети града при съборена резиденция/дворец, при което той "говори" на населението, да ги увещава да минат към твоята империя и т.н.

    След всяко посещение на администратор над такъв незащитен град, лоялността намалява, докато накрая градът не стане твой.

    При равни други условия (в най-добрия случай) са необходими 4 посещения от администратор.
    Но във формулата се намесват морален бонус в помощ на по-малката популация, намесват се шанс (+/- 2,5% лоялност), намесват се и вида на расата (римските сенатори свалят с до 5% повече)
    ако сенатора умре при акцията - нищо не постигате.
    Ако има построена резиденция/дворец - нищо не постигате.

    За да възстановите лоялността е небходима резиденция/дворец а възстановената лоялност е около по процент на час за всяко ниво дворец/резиденция.

    Та да взема накрая да ти отговоря:
    Администратора трябва задължително да е изпратен на "Атака" и ако няма достатъчно войски да прескочи стената, просто ще се гътне, щото няма точки атака.
    От втора страница
    Отговорите ми ВИНАГИ съдържат неточности.

  8. #68
    Заселник
    Регистриран на
    ноември 2007
    Мнения
    7

    По подразбиране

    Изписва ли ми някъде колко лоялност остава ?

  9. #69
    Легионер
    Регистриран на
    юли 2007
    Местонахождение
    ХАСКОВО, БЪЛГАРИЯ
    Мнения
    27

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил Bulgarian
    Изписва ли ми някъде колко лоялност остава ?
    След атака ти изписва отдолу
    Най - якият форум ! ! ! ---> http://jackitko.lifeme.net/index.htm

  10. #70
    Преторианец
    Регистриран на
    ноември 2007
    Местонахождение
    Balkan
    Мнения
    92

    По подразбиране

    Не знам.Сигурно в доклада за атаката, ама не съм пробвал.

    За какво ти е?Да знаеш дали да се отчаеш или да продължаваш?
    Отговорите ми ВИНАГИ съдържат неточности.

  11. #71
    Заселник
    Регистриран на
    ноември 2007
    Мнения
    7

    По подразбиране

    Атакуващ ******** от града ********

    Войски 0 200 0 0 0 20 0 0 1 0
    Жертви 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
    Плячка 0 0 0 0


    Така тука го атакувам с вожда ... както виждате никакъв доклад не ми даде ... вече го атакувам за 4 път и не се получава нищо а му разруших резиденцията до 0

  12. #72
    Преторианец
    Регистриран на
    ноември 2007
    Местонахождение
    Balkan
    Мнения
    92

    По подразбиране

    Сега се разрових във ФАКЮто:
    http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=528

    Дано знаеш английски.

    А това да не му е първи град (столица)?
    Дано нападаш на нормална със сенатора, и дано имаш достатъчно културни точки.
    Отговорите ми ВИНАГИ съдържат неточности.

  13. #73
    Заселник
    Регистриран на
    ноември 2007
    Мнения
    7

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил Sezam
    Сега се разрових във ФАКЮто:
    http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=528

    Дано знаеш английски.

    А това да не му е първи град (столица)?
    Дано нападаш на нормална със сенатора, и дано имаш достатъчно културни точки.
    Еми там пише доста глупости ... тряя имаш 20 ниво академия дворец там ...

    Пише че тряя да унищожа двореца/резиденцията -> Направено
    Трябва да му убия войската -> Направено
    Трябва да му пусна вожда -> Направено

    Превзет град -> НЕМЗ

    П.С. Има ли значение дали града му е столица ако е с резиденция?

  14. #74
    Легионер the_bone's Avatar
    Регистриран на
    юли 2007
    Местонахождение
    В собствената си ограниченост
    Мнения
    29

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил Bulgarian
    Цитат Първоначално Добавил Sezam
    Сега се разрових във ФАКЮто:
    http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=528

    Дано знаеш английски.

    А това да не му е първи град (столица)?
    Дано нападаш на нормална със сенатора, и дано имаш достатъчно културни точки.
    Еми там пише доста глупости ... тряя имаш 20 ниво академия дворец там ...

    Пише че тряя да унищожа двореца/резиденцията -> Направено
    Трябва да му убия войската -> Направено
    Трябва да му пусна вожда -> Направено

    Превзет град -> НЕМЗ

    П.С. Има ли значение дали града му е столица ако е с резиденция?
    Не може един град да е столица,ако в него има резиденция.А да не би да се опитваш да земеш град на играч който си има само един такъв?
    Извинявам се ако има правописни грешки.Те са породени от умствената ми нищета и мизерно образование.

    Спаминатор 6:Денят на страшния бан

  15. #75
    Паладин XuHuH's Avatar
    Регистриран на
    юни 2007
    Местонахождение
    София
    Мнения
    142

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил the_bone
    Не може един град да е столица,ако в него има резиденция.А да не би да се опитваш да земеш град на играч който си има само един такъв?
    Може. Ако е първият град и не е сменял столицата.

  16. #76
    Заселник
    Регистриран на
    ноември 2007
    Мнения
    7

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил XuHuH
    Цитат Първоначално Добавил the_bone
    Не може един град да е столица,ако в него има резиденция.А да не би да се опитваш да земеш град на играч който си има само един такъв?
    Може. Ако е първият град и не е сменял столицата.
    1ви град му е с резиденция и е столица а той има 2 града но нещо не мога да му превзема 1вия ... незнам защо


    EDIT : Ииий тоя мн хитър докато го нападам с вожда оня си построил дворец и аз се чудя що не моа го превзема ...вече преди вожда ще пускам катапулти

  17. #77
    Легионер Bite's Avatar
    Регистриран на
    октомври 2007
    Мнения
    38

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил Bulgarian
    Цитат Първоначално Добавил XuHuH
    Цитат Първоначално Добавил the_bone
    Не може един град да е столица,ако в него има резиденция.А да не би да се опитваш да земеш град на играч който си има само един такъв?
    Може. Ако е първият град и не е сменял столицата.
    1ви град му е с резиденция и е столица а той има 2 града но нещо не мога да му превзема 1вия ... незнам защо


    EDIT : Ииий тоя мн хитър докато го нападам с вожда оня си построил дворец и аз се чудя що не моа го превзема ...вече преди вожда ще пускам катапулти
    ах..морето! :roll: ах..тъпизма! :?
    http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
    Не копирай ;-)

    А на детски закачалки внимание не обръщам! ;)

  18. #78
    Заселник
    Регистриран на
    ноември 2007
    Мнения
    7

    По подразбиране

    На набег ли се превзема града или на нападение ?

    Може ли да има друга войска с вожда ?

    Задължително ли трябва да няма палисада ?

    Задължително ли градът трябва да не е столица ?

    Задължително ли е да разруша резиденция/дворец преди превземане ?

  19. #79
    Легионер
    Регистриран на
    август 2007
    Мнения
    40

    По подразбиране

    Цитат Първоначално Добавил Bulgarian
    На набег ли се превзема града или на нападение ?

    Може ли да има друга войска с вожда ?

    Задължително ли трябва да няма палисада ?

    Задължително ли градът трябва да не е столица ?

    Задължително ли е да разруша резиденция/дворец преди превземане ?
    Единственото истински задължително е да почетеш малко хелповете, преди да зададеш 15 въпроса. Всичко това го пише там.

    1) Нападение само
    2) Да
    3) Палисадата не играе роля
    4) Да! столица не се превзема
    5) Да

  20. #80
    Легионер sparto_'s Avatar
    Регистриран на
    ноември 2007
    Мнения
    46

    По подразбиране

    вместо да задаваш тоя и подобни въпроси, потърси в търсачката на форума и съм сигурен,че ще ти излезнат повече от една теми с отговор на "интересните" ти въпроси

Страница 4 от 35 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследнаПоследна

Правила за публикуване

  • Вие не можете да правите нови теми
  • Вие Не можете да отговаряте.
  • Вие не можете да прикачате файлове
  • Вие не можете да редактирате вашето мнение
  •