кой ще победи този сървър WARLORD или LAW ???![]()
![]()
кой ще победи този сървър WARLORD или LAW ???![]()
![]()
Спорет теб в сървъра само Warlord и LAW,а BBR,Õ¿Õ,Respect.
Песимистът вижда само един безкраен тунел. Оптимистът вижда светлина в края на тунела. Реалистът вижда тунела, светлината и идващия влак, а машиниста вижда трима идиоти да седят на релсите.
заселник 0 мнения
легионер 100 мнения
империан 200 мнения
следотърсач 300 мнения
паладин 500 мнения
хедуан 800 мнения
вожд 1000 мнения
Не подценявайте BREAKERS
За мен те са фаворити
не се знае . може и други алиянси да бият този спийд основните алианси са лал нг и файр брейкърс и ултимейт ларълд , респект, и онези с турските букви . на -- мисля че имат предимство ларълд на +- още нищо не е решено брейкърс ще строят чудото долу а нг горе (личи си от градовете) на ++ тая година се спи а на -+ незнам но аз съм за респект оху не са се доказали още
Само ВВR не е ли ясно кой ще победи :) Ам имам един въпрос какво стана с дестени ?
интересна тема с риточитен въпрос в топика.както казва Димитър Пенев: Победа за ЦСКА
![]()
Пишете по темата!
Иначе си прав победа за ЦСКА с 6 на 1 центъра.
Иначе най-вероятно Warlord,но не се знае.
Песимистът вижда само един безкраен тунел. Оптимистът вижда светлина в края на тунела. Реалистът вижда тунела, светлината и идващия влак, а машиниста вижда трима идиоти да седят на релсите.
заселник 0 мнения
легионер 100 мнения
империан 200 мнения
следотърсач 300 мнения
паладин 500 мнения
хедуан 800 мнения
вожд 1000 мнения
да от двата клана варълд са по добри
Боят настана къртят се душмани
Цезари ,
фаланги
Се трепят кат разпрани
Дружина легионери
Бият се с бухалки тамплиери.
Травиан започва пазете защото
Ще ви касира тъпак тевтонец
Тази година +- ще разбие ++
Destiny /голяма част от играчите са си от WARLORD всъщност/, но останалите също се сляха. Други пък решиха, че травиана е приключил за тях и така. На -/- сме си иначе. :)
LAW няма да ги коментирам... никакви шансове за победа нямат, никога не е ставало нещо от тях /естествено имат и тук-таме някой свестен играч/.
WARLORD![]()