Никой не е правен насила хранилка :) И не можеш да направиш някого РОБ със заплаха от изтриване. Ако една игра не ти доставя удоволствие - няма смисъл от нея :) И мога да гарантирам, че никой от хората които играят в ЗВЯР не са правени насила хранилки :) Ако говориш за вашия квадрант - ОК, ама при нас няма такова нещо :) И разликата да храниш 40к офенс на хранилка и да грабиш по 7кк на седмица е никаква :) Само при грабенето трябва да въртиш със злато реса за жито. И стига си се пенил тая вечер у форума. Ходи да спиш.
Я вземи се осъзнай... Къде ги видя тия хиляди хора? Почват 1-2к акаунти, собственост на 5-600 играча. И каква чест, какви правила? Мултитата и ботовете за забранени от правилата и съвсем ясно толерирани и стимулирани от екипа. На всички е ясно, че на сървър с 2к акаунти се купува повече повече злато, от такива с по 500. Стига сте се дракали за мултита, казвам го и на двете страни. Играта е създадена за мултаците, какво се правим на ощипани?
Дуо акаунт! 24/7
мдам разликата е дали 5 човека ще играят един акаунт или 5 акаунта ще играят за един акаунт - въпрос на преценка и договорка с хората според мен. сам човек е само за у кенефа са казали хората :)
Ха ха ха гледам ,на нашите им трият постовете ,все едно правят световна конспирация,защо? Блокират ни за глупости ,трият постове ,бяхме равни пред закона и правилата, едва ли!
То пък и да не са го видели - все едно си нямаме скайповете. 500 човека я играем тая игра и повечето се знаем - от кого се крият не разбирам... Но не мога да им отрека - успяват да ме разсмеят...
Дуо акаунт! 24/7
Последна промяна losc; 03-10-11 в 01:12
Митко, бре... какво ви бърка човека, нали си бие по оазиси цял сървър, какво има да делите?
Точките в атака ли му гледаш? Да не ти дреме за тиквените медали и стената на славата? Или търсите да се дракате като със Сашко? Отсега да ти кажа - няма да ви върже, човека е много над тия неща ;)
И като казах Сашко - гледах едни снимки ви е закачил в другата тема. Сега разбра ли що не смени столицата или да обясня?
Дуо акаунт! 24/7
обясни, още няма да спа.не е заради добива на столицата с хранилка нали и има чужди армии. шегуваш се.
Последна промяна losc; 03-10-11 в 01:32
Ми явно трябва.... Ще пиша бавно:
И с най-големия хамър на сървъра ще дръннеш... една цел. Верно, ще сейвнеш няколко скрийншота и ще се биеш в гърдите из форума и пред огледалото, ама... една цел. Тия дето столицата му ги изхрани, макар и не толкова големи, бутнаха или ще бутнат... към 8 цели ;) И кое е по-важно за отбора според теб? Знам, че е трудно някой дето играе, за да си почеше егото да схване... ама пробвай - мислиш и имаш поглед върху играта. После ми кажи колко играчи знаеш, дето са способни да пожертват едногодишно блъскане за един алианс, който втори сървър поред не ги оценява и не може да събере 100-150к деф отгоре, щото има по-важни цели за дефене... като например оперативни атакери ;)
Дуо акаунт! 24/7
Калине ,болни хора ве ,то никой ,за 5 пари не ги смята ,те си мислят ,че струват милиони.
стига бе човек. за има няма 100k добив Х2 в хранилка да оставиш да си замине такъв офенс. и няма да успеете да храните 1 ден докато се се наместят нещата? или се бъзикаш с мен или някой хора да се правят на герои, правят глупости :)) аз бих сменил столицата и бих хранил пак. не ми казвай, че 200к на час е цифра в ендгейм. за ден го сваля до 100к.
Да храниМ? Ако бяхме множествено число - щяхме да задефиМ, идея нямаш колко деф имаше свободен или заврян не където трябва... :)
Вярвай ми - имаше доста хамъри там и всички щяха да пострадат сериозно. Сашко не се е правил на герой, имаше два варианта - да помисли за себе си или за отбора, пресметнал е, решил е... Айде да не говорим повече за това, щото на знам за него, ама мен ме е яд... А не обичам да хабя нерви - играта не го заслужава :)
Дуо акаунт! 24/7
изобщо не спорим. като спорим има шанс да ме убедиш.
http://travian-reports.net/bg/report/2839971000e
ehaaa kakwa bitka samo
А защо ли из потайните зверски кътчета се изказва друга теза"защо не е сменена столицата" ?Говори се нещо,че го било страх да не му изтрият офф селото след като го превземат ,както се е случило на ц2,а също така,че чакал още някакъв атакер в режим "стелт" да се включи в акцията,който така и недочакал?
Само питам :)