то с фермене и един милион ще изкараме
то с фермене и един милион ще изкараме
2+2=5
Не по моята, по вашата. Имате го отначало, и би трябвало да сте заредили до след края на сървъра. :) Иначе на мен ми е пределно ясно, че няма как да стане. Само ганадор го може - за два дни зарежда 5 казарми за два месеца напред. Това исках да кажа, не че ви е малка армията.
А иначе, много ви надцених като алианс. Казах 20- свестни армии, те излязоха 10-. А когато говорех че имате 5, някои хора тук ми разправяха, че говоря глупости. Единия даже не смее да се обади.
Последна промяна Mapuo; 06-03-11 в 17:50
Еднократен победител на бг спЕЕд и com10
http://www.vbox7.com/play:fab23d8d
Първоначално Добавил ака
Първоначално Добавил ака
какво стана миналия сървър с FREAKS .. всяка седмица в нападатели, грабители и то първи .. в строители влизаха също всяка седмица но не бяха винаги първи, както и в защитници успяваха ..
кажи ми кой друг беше с тях ... без съюз, без други кланове, които да им помагат ..
Явно толкова си следил играта,WARLORD играе с респект 3 ери,първа,пета и тази е ера ти пак си плямкай,ако играеха всичките основни играчи на респект който си ги знаем щеше да е по различно,за тези три ери се доказаха като лоялни играчи в моите очи
изиграл съм почти всички ери на травиан спиидх,не броя 7 спиид защото не го играх а само присъствах в един от акаунтите,но по добре сам отколкото с тези които са ме плюли
респект повече няма да ги видите ,имат забрана да пребивават на +- ,ако искате и 200 ери се съюзявайте с тях :)
2+2=5
Ш*баната идея на ш*баната тема е ш*бани хлапетии КАТО ТЕБЕ да си ползват капандурите за нещо друго освен да си крепят шапките
след ера 3 споменахме че 6те почиваме.... но има играчи които им се играеше -няма как да ги спрем...а че куку са 90% екс-респект ... е истина и вината е на тези дет сме водили респект по това време но лично за мен ера 2 и ера 3 са истинските хубави ери които станаха ...ера 1 не сам играл а и след това не сам бил толкоз активен както парвите две...като последната (тази) се делнах понеже меко казано жоржик ме изрина хем си бях над 10 часа активен ....
п.п. все пак РЕСПЕКТ го играха 5 човека целиа клан и тази ера за пореден пат... и винаги са си остоявали кординатите
Да, ВЛ никога не е имал съюз с Кингз, поради простата причина, че Кингз никога нямаше да приемат такъв съюз, а и в такъв случай спийда би бил безинтересен и с предизвестен край .....
Друг е случаят с Респект, в ера2 мисля, че беше, ВЛ и Респект бяха смъртни врагове и Гонадор тогава, сега Ганадор се биеха на живот и смърт :))), в следващите ери станаха съюзници и това мисля сложи край на Респект като силен алианс и го отпрати в графата поддържащи алианси / в този спийд се видя, че освен да правят деф, за друго не стават /.
Лично аз си мислех, че ВЛ - тройната коалиция ще изкарат доста повече на брой хамъри за Чудо ..., но при тези армии, които видяхме, те нямаха шанс, дори и останалите алианси да не бяха обединени
/ това обединение разбира се бе отговор на рано създадената тройна коалиция, която май бе и автоголът във вратата на ВЛ /.
Нито пък WARLORD биха направили някога съюз с кингз,двата алианса са се били от началото на спиида и така е продължило
Да,никак не се обичаха заради нападението от наша страна в/у един от клановоте на Респект.По скоро сложи края на Респект за това,че на 3 спиид не спечелиха и мисля,че обвиниха Респект тогава,но ако е заради това по скоро нека да търсят вината от страна на кингз
Тук не си прав,за спечелването ако не бяха обединени всички алианси,печелихме![]()
Последна промяна mat; 06-03-11 в 23:33
Напротив, имахте само малък теоретичен шанс да спечелите, ако играехте сами, но с тройната коалиция не, при всяко излизане напред на Чудо на Джакал, щеше да бъде рутено, въпреки големия деф и арте 5х здравина, както се видя спасение за вас няма ...
Другите алианси биха се рушили взаимно, само когато вие сте вече без никакви шансове и сте вън от играта и затова пак щеше да е причина съюза ви на 3 квадранта с който си мислехте, че си осигурявате победа на 100%, но това ви изигра лоша шега, другите алианси се обединиха срещу "Съюза по сметка" и края ви бе предопределен.
Това всъщност вече няма значение, само коментираме енд гейма, поздравления за всички победители и победени.
Тъй като аз не я разбирам много тая игра искам да попитам как така всички само това повтарят. Чувам го непрекъснато. Пък аз имам някаква друга представа, незнайно защо. Досега WL няколко спийда играха с нас и всички други бяха против нас. Този спийд WL играха с Респект и Брейкрс, ние бяхме от другата страна. Разлика с предните сървъри не виждам, просто съюзниците са заменени с други.
Чудя се какви големи армии сте очаквали този спийд?
Причина 1 - Кой спийд беше това? Хората им омръзна близо 3 години да зареждат казарми и конюшни, опитаха от всичко от играта и повечето последните спийдове играеха колкото за бройката и заради отборите си и приятелите си в тях.
Причина 2 - Аз определено оставам на мнение, че въртенето на артове за трениране е по-добре от колкото да цикли цял спийд в един играч. А на въпросите къде са армиите с 30к кати ще отговоря с основната причина за мен - всеки е лакум и гледа да си зареди пехота и коне, въпреки че е взел арта само за машини, от както се помня машините са на задна линия за 90% от играчите.
П.С. > Вместо да беше един спокоен този спийд, като край за голяма част от спийд играчите защо вкарахте такива интрижки, защо не спряхте да се плюете? А все още немога да си отговоря на друг въпрос, който го задавам за н-ти път - Защо всяка ера намесвате предните?
Последна промяна MAGNUM; 07-03-11 в 04:37