Винаги съм знаел, че това със СМС-ите е бошлаф работа и рано или късно системата те залавя :)
Винаги съм знаел, че това със СМС-ите е бошлаф работа и рано или късно системата те залавя :)
Аве Калине , не се излагай.Някой ми пратил линк , приел съм.Аз от къде мога да знам това злато какво е бе.Да не ми говорят звездите, ти нормален ли си.Да не си спал , ми като е имало измама да си я хванал по-рано.Сега аз каква вина имам , че и да ти възстановявам злато.Бахти логиката дето я имаш.
Храни дружките ти, що пък да те компенсират.
Ама понеже вината си е и на германци или българския екип, незнам кой се занимава за нашата система за закупуването и от къде идва пробива за нелегалното злато трябва да се нулира само нелегалното злато или остатъка от него и до там, не да трябва играчите да компенсират.
Вината си е напълно ваша- това, че се опитвате да получавате злато по други начини не е ли измама. А те са намерили грешката и сега са си я оправили в това няма нищо лошо. Ако не бяха ви взели златото щяхте да продължите да си зареждате злато по този начин. Търсете и първо вината в себе си тогава се сърдете на админите. Ако бяхте разбрали, че някой друг е взел по- евтино злато всеки щеше да почне да пише по форума, че има връзки с админите и е облагодетелстван- а сега се оплаквате.
златото, което е получено по нелегален начин е отнето, защото нямате право да го ползвате. Това, че то е било повече от сегашният Ви баланс - ние няма как да носим отговорност.
В този случай екипа на Травиан не може да поеме отговорност и да компенсира, защото системата за разплащане не е бъгава. Проблема е в мобилните оператори ... но не смятам, че аз съм човекът, който трябва да обяснява как са "излъгали" системата.
Ако Ви е грижа за акаунта и за усилията, които сте положили - трябва да Ви е интересувало от къде е златото и защо Ви го продават за по 50 лева.
Моля, придържайте се към темата и повече офтопик няма да бъде позволяван. Ако имате претенции - пишете до plus@travian.bg.
Имате въпрос? Може да откриете отговора тук:
T3 Answers / T4 Answers
Модераторската работа е на доброволни начела и не е налична 24 часа на ден.
Като неволен наблюдател на спора да кажа,че в БГ съдилища все още всеки е невинен до доказване на противното. Ако играчите са извършили нещо незаконно има законоустановен ред, по който вие, Травиан България трябва да докажете вината им и да изискате да ви покрият загубите, защото това, което вие правите в момента е също толкова незаконно, колкото фалшивите смс-и.
Между другото след това, което чувам и чета във форума не съм убедена, че парите на хората се прибират законно и че Травиан България има всички разрешителни да упражнява тази дейност. Защото ако всичко ви беше наред развръзката щеше да е друга, а не принудително събиране.
Хората, които са си заредили нелегално злато и сега бяха наказани ще се трият. Ние другите ще си играем.![]()
В случая принудително събиране няма. Принудително събиране щеше да е ако съдия-изпълнител беше влезнал да описва имуществото на играчите.
Травиан България няма разрешителни за нищо. Травиан България не извършва никаква търговска дейност. Реално няма юридическо лице Травиан България. Всички закупувания на злато се извършват между играчите и Travian Games GmbH (Германия).
§5. (2) от общите условия (като се регистрираш декларираш, че си се запознал с тях и ги приемаш):
Any trade or exchange of the credits for real money is expressly prohibited.
В ал. 4 пък пише, че правото върху кредитите (златото), което се придобива е непрехвърлимо (non-transferable)
Къде е проблемът? Взето е това злато, за което ти не си знаел, че е купено в нарушение на правилата. Получил ли си наказание? Не си. Взето ли ти е друго злато? Не е.
Защо трябва да получаваш нещо, за което ти не си платил?
Последна промяна tosheto; 12-05-11 в 14:06
Днес в сървър 5 мина съобщение за промоция при закупуването на злато от 13.05.2011г. до 16.05.2011г. Въпросът ми е: това промоция на Травиан ли е или е поредната измама и ако е промоция на Травиан, то само за сървър 5 ли е валидна или и за другите сървъри, тъй като в спийда не видях подобно съобщение?
Последна промяна assen; 12-05-11 в 16:07
Има го и в сървър 2! Но в спийда, tc4, c1 и c3 не го видях!! Само за Т4 ли ще важи?![]()
Като каза Жоро комунизъм ,се сетих за един много добър документ как да се управлява България ...
В нета намерих този линк : http://oshte-info.de-zorata.de/oshte.../other/022.htm
Ако някой има линк към сканирания документ, моля да го даде.
Тук ще цитрам последните 2 точки от заповедта.
44. Да се проявява системен контрол хората на отговорни длъжности да произхождат от работническата класа и да имат най-ниска квалификация.
45. Да се проявява постоянна грижа за систематически подбор за висшите институти на хора, които произхождат от най-ниската категория от населението или незаинтересовани професионално хора, стремящи се само към диплома.
Има ли смисъл да коментирам каква е идеята и целта на тези заповеди.Лесен контрол и послушание на ключови позиции.
Точка 9 защо е по-важно да си ченге а не учител.
Точка 14 също е много интересна,обяснява защо законите в България са неразбираеми,противоречащи и пълни с вратички.
Точка 26 също е култова,да се говори ама нищо да не се прави :(
Приятно четене.
Последна промяна comix; 12-05-11 в 23:42
Хубави интерпретации и опити за оправдание, но всичкото това си е характерна черта на Бг манталитета. Жоре тук имаш точно определени тарифи и точно определени начини за плащане, не е кварталната ти бакалия. Това, че маса народ са напълнили гушката на един човек и са допринесли за осъществяването на измама и от ясно по ясно. Реве се, че е отнето злато което не е заплатено на Травиан Геймс и се оплюва кой и какво ли не само и само да се прикрие една черта на този пуст балкански характер а именно "Тарикатлъка" на дребно. Всички дали пари на човека им е пределно ясно как той им е зареждал злато. Вместо да вкарвате определения кой какъв бил, да давате някакви безумни ултиматуми вземете си потърсете паричките от човека на когото сте ги дали. Факт - Пари за злато на Травиан геймс не сте платили за да искате стоката (златото) което те предлагат.
Ние можещите, водени от незнаещите, правим и невъзможното, за кефа на неблагодарниците...
Примерът е твърде елементарен, но все пак:
В магазин А предлагат кренвирш на цена 10 лева.
В магазин Б предлагат кренвирш на цена 5 лева.
Ти отиваш, плащаш в магазин Б, после отиваш до магазин А, отваряш хладилника, взимаш кренвиршите.
Това нормално ли е според теб?
@комикс - ще пренебрегна личните ти нападки и направо ще ти отговоря на въпросите:
1. В случая Мтел няма да търси тези пари. Клиент на Мтел заявява плащане, плащането не може да бъде изпълнено, след което Мтел отменя плащането. Това е все едно да опиташ да платиш с чек, но да се окаже, че чекът няма покритие. При това положение ще ти оставят ли покупката?
2. Не, не е наказание. Наказание би било ако бъде взето нещо повече от това, което не е трябвало да бъде там. И не ми казвай, че е имало дори един човек, който не е знаел, че това зареждане на злато е нередно, защото едно такова твърдение ще е несериозно. Щом правиш нещо нередно, трябва да си си преценил рисковете и после да си готов да понесеш последствията, както казват американците, if the shit hits the fan.
http://news.ibox.bg/news/id_1913604681 <--- http://www.youtube.com/watch?v=qiGoX...C4C4D048AAEAA4
Много смях с нашия президент :D
Първо артефактите ли ще отключат или играчите от SH0W 1 ?