Първоначално Добавил
Brennus
Чакале, ако искаш медал да ти дам, че си изиграл 200 сървъра и си дал "хиляди левове". И да се пъчиш и да не се пъчиш къде е лъжата? Я кажи да видим къде е лъжата, знаеш, че системата автоматично ограничава, ако играе на 1 комп с акаунтите от които се краде. От тук нататък всичко е празни приказки.
Иначе да обиждаш, че е мижитурка човека, който е пред теб не само че не ти прави чест, а и звучи смешно, знаеш. За думите, че коефициента на еди кой си е еди колко си и дали имам аз образование, не мисля, че сме се запознавали, че да говориш, говориш без покритие. Това, че някой се прави на палячо, да дразни глутница изпращялки, не значи, че "сме бедни и прости хора, да не можем си отворим една врата" както казва големия Камен Донев.
А ти да казваш кой какво има право директно те праща в графата "типични изпращялки"
Позволих ти да ти прегледам постовете, определено си изиграл доста, доста се палиш, явно травиана заема доста сериозно място в твоя живот. Всеки си има право на избор, ти си направил своя, но се замисли кога и как обиждаш хора които не познаваш. И докато мен донякъде имаш право, тъй като си позволявам доста, в дразненето на хората, които не ме кефят, не мисля, че момчето заслужава подобни думи. Без да го познавам го казвам. :D :D