Ботуши? За едни дамски ботуши ли става дума? Съжалявам ама дамска конфекция не ми е присъщо да нося. На теб по-приляга да се периш с тези дамски ботушки!
За дата на регистрация ще се въздържа да ти давам отговор! Мисля достатъчно по въпроса казах малко по-нагоре. Считай го в пълна сила и за теб!
А кой се появиииииАре регвай се
![]()
Аз съм красива и здрава ,защото раста в пеницилинова среда - мухльо до мухльо !
С Митачето си говорим за икономическия ръст в развитието на търговията с дамска конфекция и бельо. Не съм очаквал да се включат в темата и касиери от най-големия оутлет център за дамска конфекция. Между другото още не мога да си обясня как така решиха служителите на същия този център, че с продажбата от моя страна на един единствен чифт дамски слънчеви очила ще има достатъчно голяма печалба да се закупи хляб, равен на 7% от потреблението на един чуден град![]()
Браво, Мишо! Стискай и не се поддавай... ама не ми се вярва, Веси и умрял може да върне в играта :Р
А сървъра... Куха работа, ела погледни. Всъщност... недей. После може и да не можеш да излезеш :D
Дуо акаунт! 24/7
"Предводител: Жителите на изнасилиха ме, помощ решиха да преминат на Ваша страна."
евала на зверската пасмина, уникално яка акция за некво дет и за рес село не става вече, муахахаха.
мерси за ткр-то също, удоволствие беше да правим бизнес. друг път пак ;)
Играчи ,на които цялата им армия е по малко на брой от машините ни ,няма смисъл да се хвалят ,щото е смешно![]()
zmei5 като ти се струват мишкави докладите ни ,дай ти по добър доклад,с по голям офенз ,ама да е от времето когато е била акцията ни:):):)
Някакви доклади за напънати зверове от вчера се предават от човек на човек. Странно, ако е успешен доклад за звяр до 10 минути е във форума и 5 човека са се напъчили колко са ербап. Ся спече работата и голямо кротуване пада. Чуваме няква свинеферма била избочена, чуваме, че някво атак село изквичало и то.![]()
Тия що така ни бият ... б* ли ги![]()