Уахаха, ти направо го изкара нищо работа ве
Хайде преди някой да е пуснал докладите да обясня, не само житните, макар да... 15житни полета са свалени до евтиния им вариант, отделно инфраструктурата в града е позаминала.. ама не.. звяр сме много големи да броим и инфрата ... а и кво ни дреме за някви си бутнати житни поля, ние не правим кой знае какви армии, че да ни пука как ще ги храним, а колко точно оф имаше в това се малко или много се знае, но както и да е, звяр сме много големи да ни пука за някви "смешни офове"![]()
Ама голяма работа... за хич това е нищо, нали бият по ламерите , не бият по него
Седи си дедката и чака следващия опит с лИбопитство
УААхАХахАхАХХАхА![]()
Знае се. Не малко или много, а съвсем точно. Аз знам, щото е наш. Надя знае, щото се изплющя при тях. Наскоро. Няколко пъти. На порции.
А ти де се вреш в чужди разговори?
Несвързани брътвежи, Ицету, несвързани... Аз не съм ли ламер, що да не бият и мен? За разлика от някои мъжаги, пожелали да запазят анонимност аз не се крия - да заповядат, носим на бой, на пиенье и на майтап :)
П.П. И малко уважение към старците требе - и ти ще станеш на 72, не се мисли за безсмъртен!
Дедо ти.
Дуо акаунт! 24/7
Чшшш , дядка, ти май мн на сериозно си взел тоя форум. Къде се вра в чужди разгорови. Това е моята тема, всички сте гости и ми се намисате в монолога. Райш ?
А като знаеш колко е офенса недей да казваш, че е "без" офенс ... ама то така лесно, не си го правил ти. Изпадаш пак в безтегловност, и ставаш невидим за мен, че нещо мн внимание ти обърнах и ще ти се вдигнат въшляците![]()
Че досега видим ли съм бил за теб? Учудвам се - на моята възраст съм останал почти само дух, материята е преходна както знаеш... А и това е виртуален форум, не телевизионен дебат.
Та как казваш изглеждам? лЕбопитен съм, щот у нас огледалата не ме показват, само леко движение на въздуха се усеща, когато минавам... Не е както на млади години :(
П.П. ...за офенса - сигурен ли си, че не съм го правил аз? Колко сигурен?
Дуо акаунт! 24/7
Това е доклада от моя акк...ще прощаваш ама за 12 вълни ...пораженията не са нищо особенно.
http://travian-reports.net/bg/report/376039e12b8
За офф селото не коментирам,не му знам офа.Коментирам атаките в моя акк.
за мижав акаунт се заделя мижав оф за мижави поражения. стигат :) не заслужава повече балон с претенции, дет играе 0 и само лае във форум.
а на прословутото ат.село собственик снощи обещава мъст, голям вой и кълнене беше, та чак грозно и уникално нечетливо, толко се беше запенил. дори от чиба не разбра, колко е нежелана комуникация с некъв дет досега успя да се занули и после наливан многократно алиансово и бълвал с две големи казарми и конюшни няколко седмици на макс зареждане армия да опущи селото, та има претенции и да обяснява каква класа е...
та, нищо ново под слънцето, звяр си вие и лае и силата е във форума. за игралната част са готови и смели само на шепа народ да се метнат, като първо сключат алианс и нап с цялата карта, когато мине номера. тогава са и смели и силни, а не просто случайно събрана пасмина. пф....
- Бау, бау. Задругата ли е ?
- Да, Задругата слуша ?
- И аз съм от Задругата. Помощ !
- Да, кажете ?
- Изнасилват ме !
- Къде ?
- Вече и отзад...
яяяя, едно бау и то изквича, хахаха.
/по докладите сте вие ;)
...а сега баавно пусни палците и поеми въздух. Всичко свърши, можеш да се обличаш:
http://travian-reports.net/bg/report...13,3761139469d
Едитъ: Забравих, че трябва да е анонимно, така добре ли е?
Последна промяна Hitch; 21-06-12 в 19:34
Дуо акаунт! 24/7
-Да Задругата слуша ?
- А аз кой бях ? Ба ли го ? Имам спомен преди да мина 40 така после нещо ми се губи ....
- Да , кажете ?
- Пфу какво беше..... а късно е вече уголемиха ми памперса !!!
-Че кои свариха ?
-Колкото свариха бройката ми се губи последното кое помня бяха два попа и после ......мрак Опааа спраскал съм монитора а памперса подължава да пропуща явно е от възрастта ама балиго кофти замириса ......вече и отзад ....
Задругата, се навежда задружно, хваща се за палците задружно ... и почва пак да жъне житните полета, така ли излиза
п.с. Абе я чакай аз какви ги говоря ... едни полета голяма работа, за нас (ЗВЯР) това е нищо бе, важното е, че хванахме няколко хиляди бухалки и няколко вожда, това им е ресурса за цял един ден на тия хора, че може да се каже и почти 2 дни, ние направо сме си на келипир, кво ни интересува, че са чупили на ламерите житата, аз съм здрав, нали така. Задругата бе бате ... ЗАДРУГАТA
Еба*** и задругата![]()
Последна промяна Brennus; 21-06-12 в 20:23
Ми сериозно ми... Глей как страховито е помлял по 3 нива складове и хамбари. ЗЛАвещ удар! И ГАДен!!! Едвам ги удържам Машинките да не се тръкнат, плач и скърцане със зъби е настанало по земите зверски...
Абе, Гад... с толкова наливане толкова машини ли извади за 3 месеца? И имаше наглостта да се подиграваш на Ванката (Kure Bledi), че не можел да вади офенси? Идея нямаш колко си забавен :)
Бренус, Ицко, дете мое, шушулка дедова... За колко време оправихме житата от предната акция според теб? А тези жита за колко ще ги оправим? (не питам за складовете - тях поне 6 месеца ще ги зидаме :)
Страшни акции, смазващи! Ако и ти така ще биеш хамЕри, когато изпълзиш от къртичинката си - отсега почвам да сънувам кошмари...
Баси жестоката игра, още треперя от ужас и сковаващ мраз пълзи по вените ми... Ни гинкото помага, ни валерианата... Добре, че е склерозата и утре няма да помня даже, че някой е правил акция...
Дуо акаунт! 24/7