интригите нямат разплитане,за това са и интриги,дайте да видим сега предстоящия спийд кой, къде, какво и кога
![]()
интригите нямат разплитане,за това са и интриги,дайте да видим сега предстоящия спийд кой, къде, какво и кога
![]()
е я съм дъртУ,ич спомен немам![]()
Мултито на ледения нямаше късмет и се озова на малката ми карта и се наложи да се изтрие заедно с дефа си ,а това за откупването на арта срещу 600 злато го незнаех ,но вече си правя изводи за +/+ и към това да прибавя :
==> лелемале-то поне можеше от неговите мултита ( dumdum , RFO .... някой ми казаха и за акаунта ronin ) да пусне атака по мен ....... ахахахахах :D :P![]()
11-кратен победител в БГ спийда !!!
Слънцето се вече скрива,
ала бронята блести,
десницата бавно меча издига,
Змията за нова победа вести.
by assen
нз къде да пиша затова пиша в тая тема моля някой модератор да отговори
понеже преди доста трудно беше някой да ти изчисти арт/план/чудо... сега всеки натам се бута
Най-добрите в нападение
Играч(и) Население Град Точки
1. Triple Entente 31368 31 1838692
това е в с2
ние с хамер ще направим 1.4 млн точки при положение че сме чистили точно 1 голям арт докато горния най-добър атакер единствените му занулявания бяха по натари!
и малко ми бърка да не казвам къде... та швайбен майбен имат ли изобщо муха в главата да направят натарите да НЕ ДАВАТ АТАКУВАЩИ ТОЧКИ???
или поне сменете това "най-добрия в нападение" щото да ми станеш 1 атакер със столичен офф с бсс правен...
моля не трийте на доста хора им е инт. до кога ще се воюва с натари
Стеф, намесих Бисо, защото той каза, че ще отговаря за алианса и ти няма да се месиш, т.е. ще се прави на алианс лидер.
Така за въпросния арт който са си го чистили и Валери са му го дали,мисля че всеки може да си го прави каквото иска. Затова, че сме ощетили играчите си мисля че се бъркаш, защото ние не сме позволили като вас да ни касират играчите и да ни рушат градовете,избиват офовете и крадат артовете съюзници. Така че не ми говори, че сме ощетили играчите си, а сме се опитали да ги защитим. Затова че баща и брат си играят, да си играят и ние двамата сме играли като противници.
Като искат от Щаб да знаят какво се случва, нещо не ме питаха като си говорих вчера май с тях, а и могат да пишат :)
Веселина ти незаслужаваш и коментар от змията така че нестрадай просто си никой и постчетата ти ще ги подминавам разбира се
Брокера лелемале-то май доста парцели раздаде на HELLи пак за 3-ти път искам от теб да покажеш доклад по мене от акций на ТТБ освен смешното зануляване на Бугага ..... ама какво ще покажеш като няма ,а само ти пишеш че има .....тъй като ти играеш някакъв "виртуален травиян" на 200/200
P.S.: Ще ти заредя 1600 злато да дойдеш на по-ниски координати да си ми наблизко да си гукаме нощес с кати ,ако си смел "смешно брокерче" !
Последна промяна ZmIeNoSeZ; 22-11-12 в 20:35
11-кратен победител в БГ спийда !!!
Слънцето се вече скрива,
ала бронята блести,
десницата бавно меча издига,
Змията за нова победа вести.
by assen
На този са му само 60-70% от точките от натари. Какво да кажем обаче за втория палячо, при който процентите са около 90-95... Иначе писах по въпроса в темата за сървър 2, само дето ми отговори едно дете, играещо от шест месеца, повярвало си твърде рано(явно и на тез топ-атакъри е повярвало)...
Тук също имаше едни такива доклади, и атакър на сървара е човек който сам си трепе бухалките и се блъска по натарите. Явно акълчето не му достига, иначе само от натарите щеше да има още едно 100-200к точки.
И модераторите нямат нищо общо с немците, единственият човек, който има връзка с тях(и получава заплата), влиза тук само когато трябва да предаде заръките от Германия, спуснати му на служебния мейл - промоции на злато, евентуално дата за стартиране на нов сървър и т.н.
P.S. Ако не биеш по натарите, тия 800к точки няма от къде да ги вземеш, просто в онова чудо никога не е имало повече от 300-400к деф, сега като кроп едва ли е повече от 400к.
Последна промяна Mapuo; 22-11-12 в 20:42
Еднократен победител на бг спЕЕд и com10
http://www.vbox7.com/play:fab23d8d
Първоначално Добавил ака
Първоначално Добавил ака
ave0 се занули 2 пъти... бие натари за да мине ламята :) точно трипала са били поне 95% само натари...
модераторите не може нищо да не знаят по въпроса
до кога ламери ще се водят за най-добри атакери?
http://travian-reports.net/bg/report...1a,41744848702
http://travian-reports.net/bg/report...9d,41744204287
И на 10-та ера 1-ия атакър накрая удари натарите... не знам на последния спийд дали и 1-ия е удрял натарите, ама като цяло става модерно и в спийда да правиш глупави работи за точки.
Борбата за медали и по-предно класиране винаги са водели до подобни изпълнения. Разликата между Oxigen, Тя&Той и dan4o беше минимална и не е изненада, че и тримата занулиха последните си войничета в натарите. Армиите и на тримата бяха без машини и нямаше какво да направят с тях :) Не ги критикувайте толкова, историята помни и по-фрапиращи случаи :D
Бисо, снощи ти казах да не се месиш в чуждите работи, не е културно. Както аз не коментирам съюзите ви с ББР или Щаб, както и с когото и да било другиго, така и ти недей да коментираш нашите взаимоотношения на мен и Валери, с другите освен с кланати и теб. Ако има някой от Щаб да ми каже нещо на мен,Валери или клана ми имат скайпа. Както ми пишат сега така могат да пишат. Казвам го пак. Относно това което казах, да си припомним как Сормат занули два или три офф бяха по градовете на ваши играчи дето си седяха в градовете и си прибра някакъв арт от Хелл 8, а беше ваш съюзник.... Затова че....
Щом от ШТАБ ми казаха да ти го напиша това, значи не е месене. Те го искаха. Или май те е срам да не ви научат историите?
Не нямам срам, не крия какво съм казала. Мисля че могат да говорят въпросните хора от щаб, да ми го напишат те дали тук или на скайпа, защото мисля че тях нещо ги е срам в този случай. Да си пишем общи неща по скайп, а да нямаш смелост да кажеш каквото имаш да казваш и да се предава през 3 и 4 лица....