Айде , плюенето да започне сега :D
аз ли съм ослепял или респект ги няма :О
мъжа към жената:ти луда ли си маа в къщи нема ракия ти хляб си купила
абе аз ли се бъркам или великия вожд каза че тоя спеед ще играе ???? о ВЕЛИКИ къде сте ? единствените остатъци от респект са клан със скрити никове ...
мъжа към жената:ти луда ли си маа в къщи нема ракия ти хляб си купила
Къде е Бай Иван от Варлорд да направи разбор на ерата ,както започна за 12 ера с 1-ят си пост![]()
![]()
![]()
Последна промяна ZmIeNoSeZ; 18-12-12 в 01:12
11-кратен победител в БГ спийда !!!
Слънцето се вече скрива,
ала бронята блести,
десницата бавно меча издига,
Змията за нова победа вести.
by assen
Заети са да слушат: http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
http://tx3.travian.bg/spieler.php?uid=2020
:)
Разборът до този момент е, че сте доста повече от нас и макар бройката да не значи нищо, засега сте фаворити. Тази ера на +/+ май е най-весело
на ++ винаги е весело.
но какво е това голямо покръстване на народите.
Абревиатура FREAKS+8
Име: HELL 8
Абревиатура FREAKS+6
Име: HELL 6
Абревиатура FREAKS+5
Име: HELL 5
Абревиатура FREAKS+7
Име: HELL 7
Абревиатура FREAKS+M
Име: HELL MACHINES
евала на руснаците че не са се покръстили и те
Абревиатура -=ШТАБ=-
Име: ШТАБ
та последно фреакс играе ли или де що беше хелл се изнесе от ++ и се пише фреакс ;))
п.п. змия ти си стой на ++, ти на никого не пречиш все пак. но айде върнете си имената, че току виж и аз съм сложил едно фреакс отпред щом е модерно. в миналото съм играл и за него алианс все пак ;)))
то е ясно, че играе. описанията на клановете просто ме накефиха. за момента се вижда само хел![]()
Ей декоративното петленце сладко точно ти незнам как изпитваш удоволствие от играта като бегаш на 200/200 само фермиш и се нулиш пак с малки армийкити и да сложиш Freaks отпред пак ще летят катапулти към тебе неизбежно е ..... затова бегай на далеко и бъди активен във форума за да незабравяме за теб :P
Последна промяна ZmIeNoSeZ; 18-12-12 в 16:57
11-кратен победител в БГ спийда !!!
Слънцето се вече скрива,
ала бронята блести,
десницата бавно меча издига,
Змията за нова победа вести.
by assen
щом пацата / змийчето/ отиде във фреакс да се крие работата е сериозна.
Кво значение кой къде играе в дадена ера. Единствено е важно да е лоялен към съюзниците в дадената ера :)
2182-кратен победител в БГ спийда !!!
474-кратен победител в БГ1 !!!
1119-кратен победител в БГ2 !!!
643-кратен победител в БГ3 !!!
903-кратен победител в БГ4 !!!
1001-кратен победител в БГ5 !!!
711-кратен победител в БГ19 !!!
И не само към съюзниците а и към самите съотборници с които играе в отбор. Мисля че всяка ера е сама за себе си и няма нищо общо с предишните. Тук обаче във форума някои се ядът постоянно с всяка изминала ера . А това кой къде ще играе всяка една различна ера си е негов проблем и немисля че е нужно да засяга другите.....