11-кратен победител в БГ спийда !!!
Слънцето се вече скрива,
ала бронята блести,
десницата бавно меча издига,
Змията за нова победа вести.
by assen
ооо, паца, как си. драсни ми пак в играта да те видя де си да ти засиля 2 бухала ;), да събереш дефа на алианса.
Не е ли по-яко човек да е лоялен всяка ера на един алианс, а не да обикаля като недарена сваа и да плюе предходните алианси, в които е бил :|
Дали е бил в един и същ алианс или в 5 няма никакво значение, стига да е бил лоялен на всички и никога да не е плюл алиансите в които е бил.
А още по-хубаво е когато човек спре да пълни гушите на швабите и се наспи.
До кога ще играете бре, все едни и същи от самото начало o.O
Едва ли ако пушиш, и примерно пийваш по 100 грама аператив вечер. Ще откажеш цигарите и алкохола и ще си даваш парите само за играта. Тези които употребяват алкохола и цигарите пък и наливат в играта едва ли се лишават от едното или от другото! Пушиш ли ще си пушиш пиеш ли ще си пиеш .. влагаш ли в играта ще влагаш! А ако имаш възможност и за трите неща да си ги позволяваш... Ще си ги позволяваш
То Боцнята си е увредено у главата
Нямат край Боцевизмите му![]()
Поредната гневна каса, незнайна в играта, която е усетила дебелия. Боцевизма не включва, педалските изпълнения, като върнат деф от чудо, план и арт и приебаване по този начин на труда на цял алианс. Колкото и да Ви е яд на мен, защо трябва да страдат, другите играчи от алианса??? Който ми е нещо "навит", аз не сменям ника и коо са ми ясни. Стига спемете вече, а играйте.
Между другото весело посрещане на Коледните празници.
Последна промяна BORIL; 21-12-12 в 22:25
Я, ти пак ли си в спийда... и пак ли си мислиш, че си главния играч!?! Вземи се поразгледай из клановете си - пълни с руснаци, не с играчи на НГ. Няма лошо де, ама не знаеш от коя руска матрьошка ще изскочи един твой стар познайник.....помниш ли Vinety с една много готина 15-ка насред НГ?
Благородството задължава!
Не е нормално една ера да си в ВАРЛОРД, на другата в ББР на третата на +/+ на четвъртата да говориш, че ще си с ФРИЙКС. Не може 5 ери да плюеш по определени играчи и след това да играеш с тях. Лицемерно е не мислиш ли ? Много такива случаи видях за 5те ери, които съм изиграл в спийда и за мен това, което се случва е отвратително.Те горките душици да не мислиш, че знаят кои са? Сменили са по 4-5 отбора, сега ФРИЙКС са силни и е модерно всички да са ФРИЙКС.Днес ФРИЙКС са силни, но утре няма да са. Къде ще отидеш тогава ? Не ми отговаряй знам отговора, при следващия силен.
Последна промяна tosheto; 23-12-12 в 09:31
Понеже предполагам, че мен идентифицираш с това, бих казал, че клановете са просто формалност. Важно е с кои хора ще ти е приятно да играеш, а и да играеш с нови лица винаги е интересно.
П.С. Всеки твой пост, който съм ти чел във форума, е винаги негативен спрямо някого. Най-често адресиран към Магинце. Ти да не би да се изживяваш като светец?
Последна промяна Bane; 23-12-12 в 16:49
Явно не си следил много този форум. доста пъти съм защитавал Миглена преди да започне с к*рвенските си номера спрямо собствените й играчи. Знаеш ли колко хора вече не играят с нея ? За 5 ери съм играл 4 пъти с един отбор, 1 път на +/+ с друг отбор понеже Миглена и друга голяма част от отбора ''УЖ'' нямаше да играят, а накрая си играха (както казва Магинцето важно е с кого, а тогава явно е имало с кого) и съм играл за кланче от 15 човека, а не в противников алианс мой човек. Не случайно твоят ник и този на Миглена се свързват с цветарството, а не моят. Не аз съм човека, който плюе всеки в скайп, а накрая ходи и играе с тях, не аз съм човека, който цял алианс налива и той се трие на втората седмица. Знам, че имаш оправдание за всичко. За теб едва ли има човек, който да може да каже нещо положително. Да, аз обичам да играя с едни хора докрай, разбира се докато не ме разочароват с поведението си затова и сега не играя, а съм само зрител. За разлика от теб не съм цветарка, не плета интриги, не се трия когато цял алианс ме налива, не портя някой за фалшиво злато, не казвам, че някой цъка с бот при положение, че почти всички имат такъв поне от големите играчи цъкащи със злато. Няма нищо положително в теб дори майка ти не може да намери такова нещо.