като се замисля, васко като мачкаше в спийда... никой от сега коментиращите сигурно не е чувал за трави. пък и играта няма нищо общо с тогава. пишман атакерчета сега по се виждат. златото им е в повече. книжки, градчета, мултита - айдеее :D прота :)
П.С. май само в един алианс има крило с мултита за наливане, ама не му помня името.
За какво злато говориш,нима Ганьо играе с малко.Не ставайте смешни деца.А за мултита хич неща да коментирам защото БГ реялностите всички ги знаем:
КРАДЕЦА ВИКА-ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА
А още нещо ако нямаш кинти за злато моето момче ходи изкарай.Не виси пред компа да се облизваш като гладен котарак.Игрите са за хора които са си надвили на мастрафа и се чудят как да се забавляват
Последна промяна dionisy79; 04-01-13 в 05:00
Това е, защото си пропуснал втора ера![]()
Бе друго ме инт мен - дойдоха имейли на играчи от алианса ни с обяснение как ще имат медали за ветерани.
А на моя милост, който съм ги учил на А и Б - ни мейлче, ни медалче, ни злато.
Играя си с една и съща пощенска кутия от спийд 2 насам.
мче, ако искаш гушите да им пълня а ? 20к за дни ? който не знае как, той не го е направил. понял?
виж за атаките много пъти съм пускал поради 2 причини. или човека иска да си ляга или го мързи. пък аз знаеш ли колко добре си ги нареждам сам :) е болна ти е ера 4 щот те пребих, ама точно там пък сефте играех трави. мултитата са част от твоята версия :) паролите на чужди акаунти не са мултита. та тъй де, реших да kaжа някоя дума за васко, че играе доста по добре от млямпащите тук в момента заедно с теб. не е проблем и мен да обсъдите. пък не ме и бърка, щото искарваш факти, с които аз дефакто съм си правел кефа и съвсем не са ме интересували правилата на играта.
пък онова за А и Б обяснява нулата.
Flawless Victory !
Някой да знае тази ера FREАKS и WARLORD заедно ли ще играят или толкова подла е цялата история- да си вкараш мултито в друг алианс за да знаеш кои кога спи ?
Аз съм дуото на димчо. Ще ти обясна защо си загубил или защо си хванат.Нямаш късмет или съм много добър - на всяка акция ще те хвана защото си от старата гвардия. не сметна мобилният деф - той те занули.не питай как и защо...3 часа разлика?и нямаш 500 тарана?
пп.на митаче да не е свършило фалшивото злато?
Последна промяна мишок; 04-01-13 в 22:34
Облогът си е облог (нека по-добрият да спечели). На мен ми е любопитно дали ще играят заедно , защото си писах с един от лордовете , а ми отговори друг от фрийксовте (като ситър). Помня случеят от първа ера на спийда- една мадама видя че лидерът й не е на линия и му изби оффа . Та въпроса беше , вкарваш мултак във вражеския алианс да знаеш кой е на линия или двама много добри приятели си помагат без значение кой в кои клан е .
може да са две приятелки ;)
Направете половината колкото ганадор, бугатти и ванката_н и тогава им намирайте кусури, анонимчовци такива ;)
Не виждам много смешно. Ганадор е строил чудо и е бил #1 атакер в комски спийд, сещам се и за три средни хамъра от последните ери. Бугатти е бил #1 атакер в спийд и нормален сървър, вадил е и хамъри (2-3 средни в един сървър даже). Ванката също има няколко хамъра и е сред хората, които най-много пъти са строили чудо. Критикуващите даже не ги зная кои са..
Нямам намерение да споря и да пиша за всеки поотделно по-нещо...като се има предвид ,че бугатти го знам най-малко от останалите 2ма които си споменал.... ганадор е ясен... едно и същи всеки спийд
е не не съм съгласна с теб ,но нямам намерение да ти давам доводи ,по простата причина ,че не искам да коментирам последния в никакъв случай ...понеже там е затворена страница .Обаче пък мога да си се смея където си искам нали :)
ПП :Тоя твоя профил много оцветен ..направо ми забива мишката докато стигна до доло ,хубаво ама мое мнение е да го окачиш с медали не със стари доклади :)))))
Нищо лично към теб ;)
Хм, хм, хм всякак са ми казвали, но не и анонимчо.
Само ще кажа, че ера с ера не си приличат и хората, които разбират тази игра стават повече, въпреки, че има и такива, на които не им се занимава вече с щуротии.
И ако си бил топ атакер в 3 ера, не значи че пак ще станеш в ера 13, а и не виждам някой да е печелил приза 2 пъти.....