Хайде едно докладче от псевдо атакерa със страно изпълнение,но все пак очакван край:
http://travian-reports.net/bg/report...5f,4278510f825
Хайде едно докладче от псевдо атакерa със страно изпълнение,но все пак очакван край:
http://travian-reports.net/bg/report...5f,4278510f825
Последна промяна ganador; 08-01-13 в 02:16
http://travian-reports.net/bg/report/428208804dc
беше на 760 популаця след превземането падна на 450 капани гадни вдигат попа
Последна промяна ganador; 09-01-13 в 02:44
Това е нищо... колко кати сме му секли последната ера. Направо беше трагично. Явно този път са го научили. :)
Само да ти кажа,че спечелихме последния комски сървар смешник.А ти не бъди толкова нагъл да пишеш едно в асс и друго по форумите.Ясен си ми подло човече,като тебе ламер не съм виждал,а при това скъсан ламер,да влезнеш в на човек асс при положение,че ти е дал паса да разгледаш да забиеш 1000злато на +асс и да теглиш майни на 40 човека от сървара някак не ми се струва човешко да не казвам мъжко.А според теб защо ти поисках скайпа като ме занимаваше за дуо,точно за да видя дали не е онова Подло хлапе НиКи
Ами спирай тогава подло човече,а ако някой се интересува кой му е асс сега в бгх ето го да го видите мултито на Ганчо с 1 град 800поп. window7 Бива те само да движиш мултитата на хората,ако не си спомням точно това правеше и за мен в Италянския спеед.
МАЛКО ПОДЛО ЧОВЕЧЕ,не е лошо да ми дадеш някакви координати в БС отдавна ми се иска да изпием по някое питие с теб да поговориме
Е това не ти го вярвам,просто знам какъв играч си до артефактите стигал ли си някога.А това за армии и глупости знам от къде го казваш трябва да те отблокирам в скайп за да видя линка дето ми беше пратил от някаква Рускиня.Ама не си преписвай чужди успехи,които за теб са абсолютно ама наистина абсолютно невъзможни.Ако си играч знаеш ме къде съм не спами тук,а направи нещо
Смятах те за читав играч,а ти май ще излезеш поредния единак егоист.Как ще се възстановява сам,нали затова е клана алианса личните дефф,другите атакери.Като се бие един асс загубите са минимални и заедно се вдига всичко,така беше и с Вал така беше и с Хера така е и с мен.
[QUOTE=lubomir4o20;148188]
Да взема да отговоря и на теб,наливали са ме единствено като ми свалиха житата смея да твърдя реса който дойде от играчи които не познавам беше доста скромен,но и асс са такива.Затова искрено им благодаря.За възстановяване ми помогнаха развити асс които хранят офенса и пращат реален едночасов,че май и двучасов.А ММ ако ги четеш си пише много добре всичко иска се единствено и само ресурса на този етап в почечето случаи жито който им е в повече.Който така или иначе ще прелее защото няма злато да се завърти,така че ако това го разберат всички играта ще е доста по-интересна.Не се иска ресс на активните иска се на тези които така и така го изливат и не е бил за мен.
Ако и играта ти се отдава така както спама е доста добре,че не играеш.
1.Разликата от спеед и бавен сървар-войската се прави х2 а ресурса е х3 включително и житото.Повечето играчи без злато вдигат всичко равномерно,няма такава активност и има в изобилие изливаш се ресурс който и със 100ММ пак се излива защото на бавен пак хамбара е 80к,но добива на жито е 1700 не като тук 5к.Това и ти и други ламери като теб не могат да го проумеят яд ме е че вземат оферти 2:1 от Ганчо и се принудих да събирам житото на клана да го въртя и да давам ресс който е нужен за дефф.А за коментарите за дефф Избит е над 200к дефф за последните 10 дена,но разликата е че нямаме 50-60к,а ад 200к в момента.
2.Играча който са го рутили си е спал сладко сладко,как да дефиш атака която дори не знаеш.Същите доклади като на Бай Ганьо имаме и ние всеки от 6тимата атакери имаме над 25 общо такива+ такива и от другите координати,но не парадираме с тях.Не парадираме и за изтрита 15ка 150% на лидера на руснаците,не е ресс градче 250поп а си беше 850 столица с две офф села до нея
Oleg 7268515
ето ти го и играча,но доклади няма да ви давам вие без това си имате пипала и сте ги видели.
За мен е смешен доклад и доказва,че не хабим излишен дефф,нека още малко си стъпи на краката дефа и тогава няма да го пазим.Но на този етап си мисля,че е много по скъп и ценен от два хамбара два склада и 2 жита на 10
tosheto: Пиши в един пост.
Последна промяна tosheto; 13-01-13 в 17:50
Ганьо кака да дйдем бе брат като сам казваш събрах 250 в столицата и 80 в атак селото.Малко е преувеличено,но все пак е близко до истината сега ще ти разкажа един виц,да ти отговоря на всичките ти глупости.
Плували акула с малкото акулче по крайбрежието и в един моента малкото забелязва удавник.
На момента малкия се стрелва готов да го разкъса,но бащата укорително го поглежда.
Акулчето недоумяващо пита защо сам е полумъртъв е защо да чакаме.
Дъртата акула го учи:
Защо да го нападаме веднага,с лайната ли искаш да го изядем.Нека го обиколим няколко пъти той сам ще се изчисти и тогава ще е по сладък.
Дано си ме разбрал Ганчо
Хаха Ганди,хайде да покажем снощното ти завоевание на 200 поп Ботаническа градина
http://prikachi.com/images.php?images/933/5735933m.jpg
Е поне въздуха е чист там.
Димо кучето лаи лаи лаи.... знам ти мултитата -
изрязали сте ама не всичко долу пише нещо като прокси ми звучи на мен
относно селото - беше на 9-ки ресурсни полета , сега е на 10 ки 1 склад 37к 1 хамбар 30к и пазар 10 ниво и си има тарговска- какво да искам повече от това село - ??? да го правя офф и него ? муахахаха
а онзи акаунт дет си писал че ми е мулти- ти МАЛУМЕН ЛИ СИ ? а относно вица .... тои трагна от наще чатове преди 1 година и сега стигнал и при теб... радвам се че така бързо се развивате !
относно дефа в столицата - мисля в другя раздел докалди го постнах и се видя 5 к дефф ...затва не говир локуми 250к и 80к - казах ти и на теб и на ВАЛ имам и снмка от онзи ден на столицата и офф селото.... 20к деф в офф селото -столицата е 5к ...дерзаи
Ганадоре, аз пак да питам, защо точно ++? На -/- щяха да те пазят по-добре ми се струва :)
абе човек целта беше че фрикс ще играе +/+ затва се регнахме там оказа се грешно инфо... аз ми е кеф да съм в мелето и ако не си забелейил освен с 1 изклучение - всичките ми цели са на -/+ и все мишоци фрикс
п.п. ти що се криеш , а не се покажеш ? страх те е да не ти намачкат картунката , и искаш да се поразвиеш и накрая кат пуснеш хаммера да напишеш -тва съм АЗ -биската - 1 млн армя ....а през другото време си мишувал ?
-кат сте големи играчи си играите с никовете -спецялно за такива които се мислите за много добри а пък мишувате .... ако погледнеш моите кординати са заобиколени от фреакс - и вапреки всичко -името си ми е там...ако ме бутат -браво-игра е , ако аз ги бутам пак... но съм там и не мишувам за 1 минута слава и 3 месеца форумен герои!
Нещо се бъркаш, че играя. Вече казах на няколко човека, че точно на този спийд няма да се появя нито сега, нито после, въпреки че ми предлагаха да влизам на 1-2 места. Ако ме засечеш да се хваля с каквото и да е тази ера - можеш да ми викаш мишок. :)
В момента играя на с2.
Ганди го няма да си пусне доклада тази сутрин,но аз ще си позволя да ви го покажа:
http://travian-reports.net/bg/report...05,430252fe727
Не знам защо само му се връзват 5 добри атакера да таймват за неговите гламутии на 2 часа.Поне този път бяха само фейкове,защото ако имаше реални погрома щеше да е голям
айде пак в дефа тцтцтцтц. те ше спрат да го наливат накрая
2+2=5
е време беше да ,ме хванете -както знаеш армята е на 1 ден и половина и превразки- така че мислиш ли че е кои знае какво ? катите са проблема -но ще ги направим ...
п.п. -нека пише някои които ме е наливал с ресурс от наще или от кадето имате шпиони.... пусакли са за да си хранят армята и то след 10 ММ за да ги подсетим , а наливане като при вас алянсово за мен не е имало... както казах столица с 12 ки и много села от касираня ресурс и много злато и правене на армя - тва е, които иска да прави квито иска сметки
п.п.2 и за атаките - радваите се че леко някои хора ви дадоха инфо за феиковете -в противен случеи щеше да е поредната столица без жито
димчоу читав играч си, само йалко дето играеш като вече няма смисъл се играе тая игра. прихванал си сега на всички бивши топ играчи номерата, слез малко на земята. спориш с хора, за които си поредния търсещ някаква слава. дори се чудя на хора като васко, вал, болт, ванката и т.н. кво и играят на тая пумия още. хубавите сървъри ги изиграхме отдавна :) ти си ясен, от новите играчи си.