farme
Смешко, нали на следващата ера бяхме Destiny :D от кого да се крия или май е по-важно да лаламе, а пък който ни повярва?
farme
Смешко, нали на следващата ера бяхме Destiny :D от кого да се крия или май е по-важно да лаламе, а пък който ни повярва?
Гадчо, още чакаме снимка на къщата ти с 99 стаи. Хайде като покажеш, тогава ще ти е разрешено да си фантазираш и да се изживяваш и като бияч. До тогава ти и Spoti (georgio по-точно) дерзайте, че сте останали без атак села. :D :D
п.с. и още нещо - не е срамно да ти вземат атак селото, срамно е след като ти го вземат да се д?рвиш както ти направи
просто направих това, което WARLORD отдавна трябваше да ти направи :)
Последна промяна Bane; 20-01-13 в 22:13
и тук ли успяхте да ме намесите :X и двамата не сте желани вече на -/-, и двамата сами сте се отцепили (доколкото съм наясно) :D спрете се с тези стари дразги и се насладете на интересния сървър
Що да не са желани ? Миглена прибира всякакви бре, после щяла да ги трие, на приказки разбира се да не си помислиш нещо друго :D :D :D
Ако не ме лъже паметта никът GAD, който пишеше в този форум правеше доста правописни грешки. Така, че това едва ли е човекът, за който го мисли Благойчо.
Последна промяна lubomir4o20; 21-01-13 в 02:42
По-скоро пунктуационни понеже дори и една запетайка не слага. :)
Иначе наш Иванчо вече и говорител на -/- станал. Порасна му работата и май не е само мое мнение, но нещо коментарите му не съвпадат:
Май работата става следната. Gangnam Style се занулява -> травиана е тъп. Насъбира се малко армия и изведнъж травиана е интересен. :)
Последна промяна Bane; 21-01-13 в 02:57
Я сподели на обикновените хорица какви са принципите на WARLORD.
Ерата, която визираш бях на +/+, където беше и killera, след като не са в един отбор дай ми една причина да не му атакува офф селото. На всичкото отгоре Бису беше на друг квадрант, време ли е нямал да се опази ?
Интересното в случая е, че няма и час след пускането на атаките, мистър "аз съм по-голям стратег и от Болт" (четете GAD) ми се хили как го фейквам с копия, а аз си бях направил глупака да даде ефект 2х. После обаче... викам да го изпързалям и си смених ефекта на глупака и му пуснах нови фейкове без бързината. Нашият стратег не можеше да повярва след превземането. Само заплашваше. :)
Айде пак изтрити мнения ехххх комплекси комплекси
Е нема ли кажеш как сменяш ефектите да знаем и ние интринганте. Само да уточня до тук Бису каза две неща които неможе да докаже а аз гарантирам, че никога не съм ги казвал.
Биско: Знаеш ли за толкова години защо старите оппоненти ме уважават затова че никога не си служа с лъжа измами и интриги. За това ти си слаба карта и Данчо право ти е казал
Последна промяна farme; 21-01-13 в 23:28
Темата е относно сезон 13 на бгх, а вие не се придържате към нея. Когато постовете са насочени само към темата, няма да има изтрити.
Имате въпрос? Може да откриете отговора тук:
T3 Answers / T4 Answers
Модераторската работа е на доброволни начела и не е налична 24 часа на ден.
хахаха Bane отговори на въпросите или като са ти неудобни нещата почваш с интригите и отмяташ темите както с къщата с 99 стаи и кой по голям стратег неща дет ти казах да ги докажеш ама ти даже не писа докат не посмя нямаш смелост ..... и все пак не на мен ми връщат разбитата армия или банват акаунти тръгнали на атака срещу мен.
Девицата ти нали не беше никва е даже се кълнеше в това .... хахах ама как самa са издаваш.
Ламбар ти нали щяхте ме биете с ония другия клоун ?
Последна промяна farme; 23-01-13 в 02:15
къв гад ква беше тая легенда дето ръчкаше админ панела ли кво беше...
ни оф ни нищо съм видял от гад
освен 1 голяма форумна уста
като повечето тук
Аз си "лаех" и в хубаво, и в лошо, а не като теб да се дървиш колко си велик и как другите били "анонимчовци" (потърси си поста), а като се нулна 2 пъти тъпо и докладите ти обиколиха сървъра - ти взема, че млъкна. Много ми е смешно, когато нечие самочувствие се крепи на само 1-2 доклада, независимо дали са хубави или не.
За двойния ти стандарт относно сървъра няма да говорим, първо ни се чудиш как още играем травиан, а после ни даваш съвета "следете интересния сървър".
Последна промяна Bane; 13-02-13 в 17:56
Лошо куче! Долу, Шаро! Лапни кокълче да се кротнеш, иначе следва кастрация :D
П.С.: понеже вече няколко пъти го споменаваш. Занулихме се само веднъж без успех, акцията беше амбициозна и включваше удари на 3 места. Относно цитатите, аз от ера 8 не играя с желание и се чудя на такива като мен защо продължават да играят, което не прави сървъра по-малко интересен :) Джаф!
Последна промяна И В А Н; 13-02-13 в 18:00