tx3.travian.bg
Старт: 14.12.2012
Дни от старта: 75
Дни протекция: 3
Артeфакти: 23.01.2013
Планове: 07.03.2013
http://travianbulgaria.com/servers/
Пред осмомартенско, ще се подаряват планове за празника![]()
Да се съюзиш с кланове дето общо имат 3 офа ,който те си ги водят за чудо ( пример Лелемале ) ,а всъщност е столичен оф на 40 дена с малко машини значи идеята е да се ползва дефа ,който също е в малко количество ...... за мен това е закъсация на WL понеже инак има вариант чудото им да бъде превзето от нас и се налага да се съюзим с всеки възможен клан и акаунт на картата![]()
11-кратен победител в БГ спийда !!!
Слънцето се вече скрива,
ала бронята блести,
десницата бавно меча издига,
Змията за нова победа вести.
by assen
Различните имена на клановете не ни правят повече като бройка от вас :) Това че вие сте си кръстили всички кланове FREAKS не ви прави алианс повече от нас. Змейко, уточни какво разбираш под "от нас", че те забравих от кои беше.. WL, BBR, 300, HELL или FREAKS. Тези FREAKS, дет сте на +/+ и -/- дали изобщо ще се чувствате победители или просто патерици за истинските FREAKS, дет са в сивото и на -/+
Е, нали знаеш, че всичко се връща? Така не са ви гаврили никога както на тази ера. Дори ББР и Борил не проявяват милост и съпричастност към вас. :)
Редакция: Забравих да драсна, че ефекта от предателството ви към играчите ви последната ера (да им разнасяте дефа по чужди чудеса и да печели някой друг вместо собствения ви отбор), си проличава на тази ера. Имате 2 клана (WL и WL1), другите са каси/пълнеж.
Не е учудващо, че и тази ера губите играчи - недоволните са много от играта ви и това достига дори до хората, които не играят. :)
Последна промяна Bane; 27-02-13 в 15:37
Бисунчо, за човек претендиращ, че не играе и не го вълнува ерата проявяващ завидна компетентност. Вземи малко замълчи и остави да дават мнения хората които наистина има какво да кажат. Последните ери все пишеш на всички познати да ни "събираш", а накрая все те няма. Плю ББР, плю Фрийкс, плю НГ, сега плюеш ВЛ. Ти изобщо от "Кои" си?
Каквито и да са Фрийкс, НГ, ББР, ТТБ, ВЛ или който и да е клан и алианс, били те каси, дюли или мръвки, те са на картата и си играят играта, без да се обясняват кво е било преди петстин ери назад. Опитай се да не затвърдяваш повече мнението на болшинството тук, че си някво абсолютно хейтърче, търсещо причина да оплюе някой...
Ние можещите, водени от незнаещите, правим и невъзможното, за кефа на неблагодарниците...
Щом казваш на очевидната истина хейтване... :) Докато не го осъзнаете, отлива от алианса на минуса ще продължава и мисля, че имаш достатъчно акъл да го видиш и сам. Дори hout ви напусна.
Колкото до това "от кои си" - от ничии. Имам приятели от почти всеки алианс, но за мен спийда е приключил като сървър за игра.
п.с. пази чудото, че като разберат, че играеш в акаунта на строителя.. ще получиш валентинки със закъснение :)
Последна промяна Bane; 27-02-13 в 19:21
Ние можещите, водени от незнаещите, правим и невъзможното, за кефа на неблагодарниците...
Само не разбирам какво предъвкаме миналата ера, каквото било било. всеки има право да играе с когото си иска и да помага на всекиго. Това кой клан,алианс си играл е без значение, важното е какъв си. Не разбирам Бисо защо си още на мнение, че някой е излъгал играчите си и предал.
А и не разбирам какъв е проблема, че играем с лордовете, а ми ако бяхме приели поканата да играем с FREAKS този спийд??? Тогава какво ще ше да говориш?
Биска толкова ли ти липсвам ,че ми гледаш описанието ?![]()
Жалко че само може да гледаш :Д Не искаш да си говорим за неща от личния живот приятелю :) разказваха ми една много интересна историка ... не съм комплексиран като теб за да говоря за това като теб ! ... но ако искаш мога да ти дам някой друг урок за отношенията с нежния пол че да не те режат толкова грубо друг пат ! ;ддд