Първоначално Добавил
gbaleva
Вервам се радваш на написаното и за КОМАНДА, и за останалите. :)))
Всеки може да си пише, каквото си иска. За нас играта приключи. КОМАНДА наистина загърбва тоя сървър, без смисъл и цел. Е, за някои може би има, ама за нас не. Гледаме 1-2 чудеса, които са дори в един клан. За мен чудото е едно и айде да се построи по-бързо, та да си празнувате на спокойствие Великден.
В момента зануляваме това, което имаме. Малко или много, няма значение. Пренасяме се на балканския, щото е по-интересно и има идея.
Още от началото на регването ни повтарям, че с тия съюзи и мегаалианси в някакъв момент ще се стигне до задънена улица и всичко ще си загуби смисъла, но никой не ме чуваше, вероятно защото никой не искаше да си разваля рахата. Както и да е. Ние имахме търпението и почакахме. В крайна сметка ЦУНАМИ и РЕД се отцепиха от алианса и си казахме - ето, стана интересно. ЕФ и каръци ще строят, ДАНС и компания ще строят и ЦУНАМИ с РЕД и КОМАНДА също. Да, ама не. ЦУНАМИ казаха - ние няма да строим, щото няма да имаме ресурс. Ще вкараме хамърите в боя и ще се бием докрай, без да строим. От този момент нататък нещата взеха друг обрат. По ЦУНАМИ биеха всички (не знам защо, явно е имало някаква скрита мисъл, която не съм схванала), каръците биеха РЕД и фейкаха нас, а ЕФ веднъж или два пъти нападнаха нас. Попитах ДАНС те ще строят ли. Мислехме, ако те строят, да им дадем уникалната шапка. На ДУЛО също. Доколкото разбрах, всичко било изтълкувано като опит да ги скараме с ЕФ и компания. Света Недельо! ЕФ ще спечелят сървъра така или иначе и няма нужда някой да ги скарва с когото и да било друг. И в тяхната победа съм убедена. Просто няма кой друг да е. :))) ЕФ, за разлика от много други, са добри политици, особено по отношение на това да си оплетат кошницата, така че там няма кой да им стъпи на малкия пръст.
Сега ви е яд, че няма по кого да биете ли?! Ми то това беше ясно отдавна. Докато ги имаше РЕД и ЦУНАМИ, беше лесно. Остана КОМАНДА, ама сега и ние се делкаме и на практика ви остава месец и половина фермене с все по-потискащата мисъл - къде сега да бием, щото атакерите скучаят и играта им става тъпа без противник. Ми това си е за вас. Ние вече мислим за други работи. То и на нашите им беше скучно, затова чао. :) Отиваме да се забавляваме. А вие можете да си плюете, ако от това ще ви стане по-интересно, и ако наистина ще се почувствате победители. Ако копаш и строиш без противник победата е гарантирана. Тука не вярвам да има съмнения, нали?! :)))))
Радвам се, че играхме заедно с РЕД и ЦУНАМИ. Готини хора са и се радвам, че се срещаме пак и на балканския. То хубави хора навсякъде има, във всички кланове, ама все се намери по някой лидер да им скапе играта. :)))
Успех и се забавлявайте!
А! От няколко дни моля с артефакти, ама никой не се е обадил. След 10-20 часа много от тях вече няма да ги има, та ако все пак някой иска да продължи на с1, да казва, докато не е станало късно.