Всички Българи да сме в един квадрант и независимо от клановските различия тук, там да играем заедно. Предложения за координати? Предлагам +/+ за BG заселване и име на първото село BG за да се различаваме първите дни.
Всички Българи да сме в един квадрант и независимо от клановските различия тук, там да играем заедно. Предложения за координати? Предлагам +/+ за BG заселване и име на първото село BG за да се различаваме първите дни.
Последна промяна sithius; 12-03-13 в 15:24
да защо да не, не пречи да играем заедно. ще бъде интересно. само кажете дата и на кой квадрант ще сме
А някой запознат ли е с тази версия 4.2, кое и е по-различното от сегашната?
И в момента линка, който е даден в новини, като си драснеш мейла при старта на сървъра ще ти се прати покана за участие ли?
Някой да разясни малко, ако има по-информирани.
http://forum.travian.bg/showthread.p...183#post149183
Инфото за версия 4,2 е налично вече.
Регистрациите вече са активни - сървър Балкан, като дойде време координати +/+
Server will start on
18.03.13 12:00 (GMT +00:00).
http://tournament2013.travian.com/se...431_1061891120
Ай да загърбим дразгите и итрижките в тукашните сървъри и да покажем ОТБОРНА игра.
Аз бих се включил, само че вече нямам времето и нервите от преди (играл съм 2-3 години, някъде в периода 2007-2010г.) и затова предпочитам участие в дуо-трио акаунт.
Предлагам всеки, който вярва в отборната Българска игра, това, че можем да загърбим предишни сървари и да направим едно изключително общо забавление, може и победа... нека всеки съгласен за този балкански сървар да напише едно "ДА" тук, за да можем да си направим един общ чат, да се уточним и разберем за подробностите докато е време ! Да не го правим в последния момент!
Именно! Общо БГ забавление, който клан ще да спечели важното е да е БГ и всички да му помагаме. За чат още незнам, важно е поне да се регнем всички в един и същ квадрант.+/+
Аз се регистрирах. Ако някой иска да направим дуо-трио акаунт, да каже.
ако играем играем като един алианс,независимо кой клан е взле чудото всички сме заедно като едни и си помагаме с деф и рес. ако няма да е така и ще се делим вашия клан спечели ние ви помагахме само.мисля че няма да стане и ще се сдърпат някой хора. играем като алианс,или алианса печели или алианса губи.
+support..
Малшанс да играя на този турнир, но си мисля че няма да се получи тази история. Играл съм с доста хора и мога да кажа, че са малко хората по бг сървърите, които са готови да играят заедно със съюзниците си като с такива. Обикновено се получава така, че хората които влагат малко повече злато все ИСКАТ - я рес, я деф, я арт и забравят и другите, които през това време ги вдигат. Отделно някои хора си имат вражди и се съмнявам, че ще ги преодолеят. А и трябва да имате единодушие за хората, които ще водят алианса.. Все пак ви пожелавам УСПЕХ :)
Девиз на неудачника: "За това, че съм некадърен - другите са ми виновни"
Точно това е интересното и да видим дали ще се получи. Дали можеш да преглътнеш собственото си его и да се откажеш от дадено преимущество в името на това БГ да спечели турнира.
е да се надяваме че на балканска сцена нема се излагаме я . кой кво правил с кой се карал ,какво делил това си остава в нашите сървари . там ще играем за България и не трябва да се излагаме . целта е да ги смажем и да им покажем що е то БГ травиан :)
аз ще играя ,кажете кординати за заселване на ++ ли последно
Боят настана къртят се душмани
Цезари ,
фаланги
Се трепят кат разпрани
Дружина легионери
Бият се с бухалки тамплиери.
Травиан започва пазете защото
Ще ви касира тъпак тевтонец
Тази година +- ще разбие ++
аз започнах да набирам хора от спийда ,писах съобщение до всички лидери на алианси, за българия трябва да забравим различията
Боят настана къртят се душмани
Цезари ,
фаланги
Се трепят кат разпрани
Дружина легионери
Бият се с бухалки тамплиери.
Травиан започва пазете защото
Ще ви касира тъпак тевтонец
Тази година +- ще разбие ++
Ако всички сме един до друг и сме в съюз как ще фармим???ника ми е dranky в турнира който иска да праим дуо-трио или макс 4 човека да пише ;)