ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ШПИОНКИ https://www.youtube.com/watch?v=0j7nM6G1PBQ
#4 17 ера с дуо Eclipse
#3 20 ера с дуо Eclipse
Какво ти пука, бре? Ерата свърши, ще има нова. Всичко ще както е било, винаги. Един ще е победител, друг загубил и т.н.
Не схващам, много как можете да се филмирате толкова :):)?
П/С Живи и здрави. Ако на някой съм наранил нежната душа, се извинявам! Все още нямам лоши чувства към никой.
Гледай и плакни окото ;) В акаунта добре е споменато кой играе
http://travian-reports.net/bg/report/68576d60035
Честита победа на алианс FREAKS. Напук напук на злобата, завистта и простотията, този алианс отново е победител.
Хората с голеееми усти, дето си чешеха езиците цяла ера колко са велики, как ще ни бият и т.н. отново се скриха в миша....ъъъ...змийска дупка.
Къде си бе, Змей Горянин? Какво направи ТИ този сезон? Какво постигна? Освен да спамиш във форума?
Нали щеше да ни взимаш атакърския град?
Или Стефка- нищо лично в случая- само за ботове рева, а се оказа, че тя е най-големия спец по ботове и скриптове.
Колкото до мултащината, забелязах, че крадеца вика "Дръжте крадеца"! И в другите сървъри сте същите- света вода ненапита. Ама под ключ. Защо ли?
Иначе FREAKS били мултаци и ботаджии. ...
Хайде, времето се затопля, гасете комповете и се върнете в реалния живот. Тук вече панаира свърши!
Здравейте,
не бях играл 6-7 ери,ама сега видях останали са да играят 100 човека.
Честито на победителите,ама струва ли си времето ,организацята и парите да играеш срещу никой.
Браво на змията ,поддържаше ви форумния яд,та да имате страъв да играете срещу въображаем противник.
Евала на Гота правиха си кефа през цялата ера.
Няма го травиана от първите ери,скоро ще играете Иван и Драган срещу Стоян и Пешо.
Малоумник ще викаш на сина си (ако имаш такъв), на брат си, баща си, майка си, сестра си, жена си и т.н.
Тук в форума можеш много да ме "зариташ", колкото си искаш. (някакви мечти имаш явно, може и да изкараш късмет, да ме видиш и на живо, кой знае, всякакви неща се случват в тоя живот) :)
Винаги играе с един и същ ник и той същия с който пиша. Никога не съм регистрирал, мултаци да ги каса или за злато и т.н., никога не съм влизал с акаунта на друг играч, нито някой друг е влизал в моя. Златото си го купувам,тоя сървър съм похарчил 240 лева. Ако МХ имаше еднакъв аршин за всички, щеше да е по-добре, другата ера, пак щях да похарча някой лев, сега вече нямам такива намерения.
п/с Ерата свърши, излез от филма, почини си. От толкова злоба и нерви ще вземеш да получиш някой инсулт :)
Давай я, по-спокойно.