Вече шести ден съм без приключения.Моля помогнете.Част от съотборниците имат същият проблем.В другите сървъри нямам този проблем.
Вече шести ден съм без приключения.Моля помогнете.Част от съотборниците имат същият проблем.В другите сървъри нямам този проблем.
Здравейте,
бъга вече е оправен и трябва съвсем скоро да започнат да се появяват приключенията на всички. Съжалявам за неудобството!
Поздрави,
Георги
Може и да сте го оправили,но вече осми ден аз нямам приключения.:(
Здравейте,
наясно сме с проблемите около приключенията. Тези дни нашата техническа поддръжка опита да инсталира 2 хотфикса, които трябваше да намерят решение на проблема поне за момента, но се оказа, че това не е възможно. Предвид празничното време и ваканцията в офиса в Германия, решение не се очаква преди нова година. Съжалявам за неудобството.
Поздрави
Здравейте,
както вече знаете, нашите разработчици опитаха да намерят решение на проблема с приключенията, добавяйки такива като награда за дневните задачи. Това не проработи и се оказа, че проблема е далеч по - сериозен и ще отнеме известно време за разрешаването му.
Нашите най-добри програмисти са в офиса и работят само по този проблем. Правим всичко възможно, за да бъде решен в най - кратък срок.
Съжаляваме за причиненото неудобство!
Поздрави,
Травиан Екип