Здравейте,
Предлагам следното:
Да се направи БГ сървър от типа National Championship - country.bg със скорост примерно 2х.
Мисля, че подобен сървър би предизвикал интерес сред играчите които са активни в отделните БГ сървъри, в това число и спийда. Несъмнено това би било предизвикателство за утвърдените лидери на кланове (алианси) в отделните БГ сървъри, да премерят сили на общ сървър. Може да бъде разделен на два етапа - квалификации и финал - като условията за финалната фаза да бъдат определени от българския Администратор на Травиан.бг - в случая Георги, ако предложението за нов сървър се приеме. Мисля, че немските организатори на играта не биха имали нищо против.
Разбира се, участниците в този сървър да получат и код за медал (или някакъв символ) в И-мейла с който са регистрирани. Може да има условие за получаване на този медал - примерно да е завършил докрай сървъра и акаунта да е бил активен минимум 150 часа за това време. Иначе ще се получи едно празно "фукане" с медалчеДобре би било, победителите да получат код за медал под формата на орден с монтиран в средата символ на Чудото, който да бъде поставян в описанието на акаунта във всеки сървър в който играе в бъдеще - без значение български или чуждестранен.
Би могло да се помисли също така, за някакви отличия които да поставяме в акаунтите си, когато завършим даден български сървър. Така ще се знае кой кой е, къде е играл, в кой клан, дали е бил победител, инфо - за популация, Герой, класиране за атакер и дефендър, изобщо така както са го направили в сървъри .de .en с флагове на които като поставиш курсора на мишката излиза "балон" със съответното инфо. Че то иначе, като срещнеш описания "Петкратен победител не-знам-къде-си", "Десетократен победител еди-къде-си" малко странно се получава - също като приказката "върви доказвай, че нямаш сестра"
Благодаря за вниманието!!!