Пф, разбира се че не се дразним, само се обиждаме и се бъркаме в личния живот на хората... ^_^
Никога не съм отричала грешките си. Моята най-голяма грешка в този сървър беше че останах да играя.
Мислех ви за много по-стойностни хора, ама то казват многото мислене е вредно, та ще взема да спра да ви мисля толкова, че така или иначе все не го доизмислям като хората очевидно.
Не казвам, че всичко, което съм направила, е било идеално или правилно. Има една приказка бях я слагала на описанието си - "Колко е удобно да си тъп и некадърен! Никой не иска нищо от теб, защото знае, че нищо не можеш и ако случайно свършиш за две пари работа, всички го забелязват! Товарят този, който може! Естествено той прави повече грешки и си го отнася! При това всяко негово постижение се приема като нещо нормално."
И така цял сървър вършех работата на тоя и на оня или по-точно на всички, но това не се оцени от тези, чиято работа вършех. Благодаря на останалите за подкрепата, а и на вас другите за дето ми вдигахте рейтинга. Ще се радвам някой сървър да се наемете с всичката работа, за която ме плюехте и да я свършите много по-добре от мен. Докажете ми че съм некадърен боклук както не веднъж ме наричахте през последните месеци и че трябва да се хвърлям от моста, както ме приканвахте да направя. Продължавайте да разпространявате глупости за личния ми живот щом това ви прави супер щастливи, радвам се че някой е щастлив благодарение на мен.
За мен беше удоволствие цял сървър да си тровя нервите и да ви търпя обидите и клюките. Надявам се всичко да ви се върне поднесено така както вие на мен го поднасяхте. Очевидно това искате, нали има една приказка не прави това, което не искаш да направят на теб, та следователно правите това, което искате на вас да ви направят.
Това ми беше първия сървър с толкова отговорен пост в алианс, ако не и най-отговорния, затова имам и грешки и пропуски, а и не всичко винаги е зависело от мен. Не можах да изкарам алианса за победа, за което се извинявам на всички играчи от него, които са разчитали на мен. Всичко се учи и аз си взех важни уроци от тук, с които ще си усъвършенствам играта.